Voluntar AlerGÂND la pădure, pentru înființarea fundației comunitare Banatul Montan

 

Ariana-Elena Guțu Fundația Comunitară Banatul Montan

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Experiența pe care am dobândit-o participând la diverse proiecte îmi dă posibilitatea de a afirma că voluntariatul, pentru mine, reprezintă bucurie, deoarece sunt fericită că pot să fiu și eu de folos comunității din care fac parte. Pe de altă parte, faptul că ești un voluntar activ te ajută foarte mult în dezvoltarea personală.   Iubesc natura și vreau să mă implic în orice activitate care presupune “evadarea” în natură. Tocmai de aceea, încă de la prima ediție a competiției “AlerGând la pădure”, m-am implicat în organizare.    Un lucru care m-a atras, încă de la început, este faptul că oricine este bine venit în rândul voluntarilor și am convingerea că o asemenea activitate este pe placul tuturor iubitorilor naturii, ai sănătății și ai sportului.   Dacă doriți să susțineți acest proiect, o puteți face donând pentru înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan.  

Ariana Guțu, voluntar AlerGând la Pădure


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

AlerGând la pădure Reșița 2019 este concurs de alergare montană deschis atât alergătorilor profesionişti, dar mai ales celor amatori având ca obiective creşterea atractivităţii Reşiţei precum şi a proximităţilor, încurajarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea unei conştiinţe prietenoase faţă de mediul înconjurător precum şi colectarea de fonduri, prin donaţii, pe

 

6 Donații

Petru Cnis

50 RON
Aleargă Ariana, cu toată convingerea că ceea ce faci, faci bine!
18 Apr 2019
Mult success, continua tot asa !!!
17 Apr 2019
Multa bafta Ari !!!
29 Mar 2019

Anonymous

100 RON
Ari, te iubim, noi ca tine, nu gasim! Dumnezeu sa te binecuvanteze! O sa faci numai lucruri frumoase!
28 Mar 2019

Martin Aghescu

100 RON
18 Mar 2019
Mult success Ari !!!
18 Mar 2019
Ariana-Elena Guțu : Fundația Comunitară Banatul Montan
Voluntar AlerGÂND la pădure, pentru înființarea fundației comunitare Banatul Montan