Fundația Comunitară Banatul Montan

Fundația Comunitară Banatul Montan

Infiintare Fundatia Comunitara Banatul Montan @ AlerGând la pădure Reșița ~ 2019

Date: 21 April 2019

AlerGând la pădure Reșița 2019 este concurs de alergare montană deschis atât alergătorilor profesionişti, dar mai ales celor amatori având ca obiective creşterea atractivităţii Reşiţei precum şi a proximităţilor, încurajarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea unei conştiinţe prietenoase faţă de mediul înconjurător precum şi colectarea de fonduri, prin donaţii, pentru sprijinirea înființării Fundației Comunitare Banatul Montan

[ Show more ]

4

Supporters:

270

Donations:

16,830 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

AlerGând la pădure Reșița 2019 este concurs de alergare montană deschis atât alergătorilor profesionişti, dar mai ales celor amatori având ca obiective creşterea atractivităţii Reşiţei precum şi a proximităţilor, încurajarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea unei conştiinţe prietenoase faţă de mediul înconjurător precum şi colectarea de fonduri, prin donaţii, pentru sprijinirea înființării Fundației Comunitare Banatul Montan.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociaţia Bike Attack Reşiţa, Fundația Comunitară Banatul Montan împreună cu Primăria și Consiliul Local Reșița.

Evenimentul se va desfășura duminică, 21.04.2019 și va include 3 probe care se vor derula în cea mai mare parte pe poteci şi drumuri forestiere. Locul de plecare şi de sosire al participanţilor este centrul municipiului Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Se organizeaza și o probă pentru copii, în zona centrală.

Probele concursului “AlerGând la Pădure” sunt următoarele:

- Cros “POEZIE”: +5km, având o diferenţă de nivel de aproximativ +300m/-300m, recomandat începătorilor.

- Cros  “METAL”:+10km, având o diferenţă de aproximativ +500 m/-500 m, recomandat celor care practică în mod regulat alergarea montană.

- Semi-maratonul Reşiţei : +20 km, având o diferenţă de nivel de aproximativ +1000 m / -1000 m, recomandat celor care vor să-și crească performanțele în acest sport.

- Cursa copiilor