Petru Cniș - Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

Cel mai frumos cadou de ziua mea - sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

De peste 40 de ani viața mea s-a depănat pe meleagurile bănățene, în județul Caraș-Severin. Ca inginer geodez (topograf) la Institutul de Proiectare Județean din Reșița am contribuit, după priceperea și posibilitățile mele, la viața economică și socială a comunității. Viața m-a învățat că nu este suficient să fi un om corect, care își vede liniștit de ”treaba” lui și nu-i deranjează pe alții. Dacă îți pasă de tot ce te înconjoară, oameni, natură, viața comunității, trebuie să fi activ, alături de cei care simt la fel ca tine și să faci tot ce poți pentru ai convinge și pe ”sceptici” că se poate trăi într-o Țară normală și curată, în care meritocrația și corectitudinea sunt principiile de bază ale societății. Asta îmi doresc pentru Comunitatea din care fac parte și pentru întreaga Românie.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Infiintare Fundatia Comunitara Banatul Montan

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

8 Donatii

La multi ani !
09 dec 2018
09 dec 2018
La mulți ani sănătoși alături de noi!
08 dec 2018

Florentina Popa

100 RON
La multi ani frumoși cu sanatate si multe bucurii!
07 dec 2018
La multi ani sanatosi! Aduceti incredere in grupul nostru iar pentru cei mai tineri sunteti un voluntar de dat exemplu.
04 dec 2018

GABRIELA LINTU

100 RON
La multi ani!!. Cu drag.
03 dec 2018
La multi ani!!! Si la cat mai multi oameni ca d-voastra in comunitate !!!
01 dec 2018
Energia si implicarea dumneavoastra este un model extraordinar de urmat de catre intreaga comunitate! Doresc mult succes si mult impact Fundatiei Comunitare Banatul Montan!
01 dec 2018