Cel mai frumos cadou de ziua mea - sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan

 

Petru Cniș Fundația Comunitară Banatul Montan

100% Complete
1,000 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

De peste 40 de ani viața mea s-a depănat pe meleagurile bănățene, în județul Caraș-Severin. Ca inginer geodez (topograf) la Institutul de Proiectare Județean din Reșița am contribuit, după priceperea și posibilitățile mele, la viața economică și socială a comunității. Viața m-a învățat că nu este suficient să fi un om corect, care își vede liniștit de ”treaba” lui și nu-i deranjează pe alții. Dacă îți pasă de tot ce te înconjoară, oameni, natură, viața comunității, trebuie să fi activ, alături de cei care simt la fel ca tine și să faci tot ce poți pentru ai convinge și pe ”sceptici” că se poate trăi într-o Țară normală și curată, în care meritocrația și corectitudinea sunt principiile de bază ale societății. Asta îmi doresc pentru Comunitatea din care fac parte și pentru întreaga Românie.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donations

La multi ani !
09 Dec 2018
09 Dec 2018
La mulți ani sănătoși alături de noi!
08 Dec 2018

Florentina Popa

100 RON
La multi ani frumoși cu sanatate si multe bucurii!
07 Dec 2018
La multi ani sanatosi! Aduceti incredere in grupul nostru iar pentru cei mai tineri sunteti un voluntar de dat exemplu.
04 Dec 2018

GABRIELA LINTU

100 RON
La multi ani!!. Cu drag.
03 Dec 2018
La multi ani!!! Si la cat mai multi oameni ca d-voastra in comunitate !!!
01 Dec 2018
Energia si implicarea dumneavoastra este un model extraordinar de urmat de catre intreaga comunitate! Doresc mult succes si mult impact Fundatiei Comunitare Banatul Montan!
01 Dec 2018
Petru Cniș : Fundația Comunitară Banatul Montan
Cel mai frumos cadou de ziua mea - sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan