Mioara Milos - Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

AlerGÂND la pădure, pentru comunitate

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Participarea la prima editie a AlerGand la padure, in 2015, a reprezentat pentru mine intrarea in lumea minunata a alergatorilor montani. A fost o experienta care avea sa-mi metamorfozeze definitiv viata.

In aceasta lume a minunilor mi s-a descoperit ceea ce inseamna cu adevarat FRUMOSUL (si undeva altundeva poti intalni la tot pasul FRUMOSUL daca nu pe divinele creste ale maiestosilor nostri munti ?!), PRIETENIA ADEVARATA (am legat prietenii care sunt sigura ca vor dura toata viata), am gustat fericirea adusa de PERFORMANTA (participand si avand rezultate bune la concursurile de alergare montana de referinta de la noi din tara, cu cea mai frumoasa clasare in Circuitul Carpatilor ; terminand cu bine trei dintre cele mai dificile ultramaratoane din Romania : Bucegi 7500, Transilvania si Apuseni ultra-maraton cu o lungime de 170km ) dar si DEPASIREA PROPRILOR LIMITE si invingerea proprilor slabiciuni (cea mai buna « scoala » in acest sens fiind terminarea unui ultramaraton montan – experienta care poate merge pana aproape de limita dintre viata si moarte prin dificultatile pe care le pune).

Acum, am decis sa innobilez aceasta lista cu inca o valoare la care tin cel mai mult – ALTRUISMUL. Astfel, daca vrei sa ma ajuti sa-mi intregesc lista mea cu idealuri si sa ma sprijini in incercarea de a oferi o viata mai buna semenilor mei, doneaza, pentru ca fondurile astfel stranse vor fi utilizate la infiintarea Fundatiei Comunitare Banatul Montan, ceea pentru noi reprezinta o schimbare in bine a fetei Resitei si a Caras-Severinului.

Cu sportivitate,

Mioara


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Infiintare Fundatia Comunitara Banatul Montan

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

3 Donatii

28 mar 2019
Bravo Mioara!! Continua tot asa !!!
16 mar 2019
Succes!
16 mar 2019