Cel mai frumos cadou de ziua mea - susține înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan

 

Laszlo Kokovics Fundația Comunitară Banatul Montan

100% Complete
3,380 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
25
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

În anul 2015, împreună cu o echipă de voluntari entuziaști, am pus umărul la organizarea primei ediții a concursului „AlerGand la Pădure” – Reșița Trail Race. Pot spune ca acest concurs este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata mea.

Înca de la început a fost cu mult mai mult decat o cursa de alergare. Am conceput acest concurs ca fiind un mijloc de a colecta fonduri pentru asociatii cu caracter social, de a impulsiona oamenii sa faca miscare in aer liber, si nu in ultimul rand sa promovam Reșița și împrejurimile sale. Asadar acest concurs, care la editia de acest an a adunat peste 400 de participanti, este pentru mine o raza de speranta ca și la Reșița se pot face proiecte care pot modifica mentalități. An de an vin voluntari care se implica în acest proiect cu un entuziasm iesit din comun.

Înainte nu am mai fost implicat în astfel de acțiuni și am vazut ce inseamna sa poti ajuta pe cei cu mult mai defavorizati decat tine si bucuria pe care o resimti atunci cand poti face bine. Prin urmare imi doresc foarte mult sa particip la un proiect, indiferent sub ce forma, in care pot sa ma implic pentru a incerca de a face un minim de bine.

Sunt convins ca pentru a schimba ceva in societatea noastra si pentru a putea sa ne indepartam de blestemata mentalitate in care toti te intrebau inainte de a face ceva " ce imi iasa la afacere", este indispensabil sa dezvoltam ceea ce am putea numi tesut social asociativ si creerea unui mediu de viata placut. Vreau sa-mi fie drag sa traiesc in Resita si sa vad oameni care au acelasi sentiment. As vrea sa nu mai vad tineri ca de-abia asteapta sa termine liceul ca sa apuce pe unde vad si sa nu se mai intoarca niciodata in Resita. Este esential sa ne transformam climatul in care traim pentru a avea o viata « respirabila » de care sa fim mandri.

Pentru toate motivele de mai sus si constientizand ca lucrurile ca sa se miste trebuie impulsionate, că initiativele sociale, colective sau personale, au de multe ori nevoie de un impuls primar, cred ca Fundatia Comunitara Banatul Montan este un proiect in care merita sa ne implicam. Asadar, in masura in care pot, o sa ma implic in tot ce inseamna dezvoltarea acestei fundatii si proiectele pe care le va derula.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

25 Donații

La Multi Ani !!! De doua ori :)
09 Dec 2018
Succes in tot ce iti propui!
09 Dec 2018

Gherga Ioan

75 RON
La multi ani cu ocazia Sf Nicolae!
06 Dec 2018
La Multi Ani !
05 Dec 2018
La multi ani! success Fundatiei Comunitare Banatul Montan
04 Dec 2018
La multi ani !!! Succes Fundatiei Comunitare Banatul Montan
02 Dec 2018
150 RON
28 Nov 2018
La mulți ani lui Laszlo Kokovics și succes în îndeplinirea misiunii asumate împreună cu Grupul de Inițiativă!
28 Nov 2018
La Multi Ani si felicitari pentru initiativa!
27 Nov 2018

Niagu Petru

50 RON
Succes in tot ceea ce faceti
27 Nov 2018
27 Nov 2018
27 Nov 2018
La multi ani, Loti! Multumim pentru tot ajutorul si implicarea ta!
26 Nov 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani!
22 Nov 2018
La multi ani Loti!
21 Nov 2018
succes
21 Nov 2018

Anonymous

500 RON
Lets do it Romania! alături de proiectul Fundația Comunitară Banatul Montan
21 Nov 2018
20 Nov 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani si ....multi bani!!!!
20 Nov 2018
19 Nov 2018
La multi ani si succes in proiect!
18 Nov 2018
Cu drag!!
06 Nov 2018
La multi ani!
05 Nov 2018
La muti ani, bucurii si succes in toate proiectele in care esti implicat!
03 Nov 2018

Anonymous

100 RON
La Multi Ani prieten drag !!!
31 Oct 2018
Laszlo Kokovics : Fundația Comunitară Banatul Montan
Cel mai frumos cadou de ziua mea - susține înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan