AlerGÂND la pădure pentru inființarea Fundației Comunitare Banatul Montan

 

Oana Glava Borza Fundația Comunitară Banatul Montan

25% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bucuria pe care o resimte atunci cand face miscare, fie in cadrul salii de fitness, fie pe cararile minunante ale padurilor si muntilor nostri, a facut-o pe Oana sa se implice in organizarea AlerGând la pădure. Cum o bucurie neimpartasita nu este deplina, Oana se implica in toate actiunile care vizeaza promovarea miscarii si a unui stil de viata sanatos in comunitatea resiteana si nu numai. AlerGând la pădure reprezinta o sinteza a acestor lucruri, mai mult, mizeaza pe promovarea splendidului cadru natural al Resitei, un alt obiectiv de suflet al Oanei.

« Iubesc orasul meu, Resita, si imprejurimile ei… si am ramas sa « sting lumina aici » (Oana Borza)

Daca vrei sa fii alaturi de Oana si de ceilalti care cred ca Resita si Caras-Severinul merita o sansa la schimbare si la prosperitate, doneaza aici pentru a sprijini infiintarea Fundatiei Comunitare a Banatului Montan.

« Orice comunitate se bazeaza si pe spiritul civic al fiecaruia dintre noi. Consider ca alaturi de Fundatia Comunitara Banatul Montan putem sprijini schimbarea orasului in bine… intr-un oras cu oameni mai veseli, mai optimisti, mai plini de viata, mai cu zambetul pe buze. »


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

AlerGând la pădure Reșița 2019 este concurs de alergare montană deschis atât alergătorilor profesionişti, dar mai ales celor amatori având ca obiective creşterea atractivităţii Reşiţei precum şi a proximităţilor, încurajarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea unei conştiinţe prietenoase faţă de mediul înconjurător precum şi colectarea de fonduri, prin donaţii, pe

 

3 Donații

21 Apr 2019
Multa bafta Oana !!!
01 Apr 2019

Anonymous

50 RON
01 Apr 2019
Oana Glava Borza : Fundația Comunitară Banatul Montan
AlerGÂND la pădure pentru inființarea Fundației Comunitare Banatul Montan