Oana Glava Borza - Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

AlerGÂND la pădure pentru inființarea Fundației Comunitare Banatul Montan

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
1 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Bucuria pe care o resimte atunci cand face miscare, fie in cadrul salii de fitness, fie pe cararile minunante ale padurilor si muntilor nostri, a facut-o pe Oana sa se implice in organizarea AlerGând la pădure. Cum o bucurie neimpartasita nu este deplina, Oana se implica in toate actiunile care vizeaza promovarea miscarii si a unui stil de viata sanatos in comunitatea resiteana si nu numai. AlerGând la pădure reprezinta o sinteza a acestor lucruri, mai mult, mizeaza pe promovarea splendidului cadru natural al Resitei, un alt obiectiv de suflet al Oanei.

« Iubesc orasul meu, Resita, si imprejurimile ei… si am ramas sa « sting lumina aici » (Oana Borza)

Daca vrei sa fii alaturi de Oana si de ceilalti care cred ca Resita si Caras-Severinul merita o sansa la schimbare si la prosperitate, doneaza aici pentru a sprijini infiintarea Fundatiei Comunitare a Banatului Montan.

« Orice comunitate se bazeaza si pe spiritul civic al fiecaruia dintre noi. Consider ca alaturi de Fundatia Comunitara Banatul Montan putem sprijini schimbarea orasului in bine… intr-un oras cu oameni mai veseli, mai optimisti, mai plini de viata, mai cu zambetul pe buze. »


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Banatul Montan

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Infiintare Fundatia Comunitara Banatul Montan

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

2 Donatii

Multa bafta Oana !!!
01 apr 2019

Anonymous

50 RON
01 apr 2019